Σ. Κεδίκογλου: Ο Α. Τσίπρας ποντάρει στην αποστασία

Συνέχεια στη σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μετά το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους βουλευτές εκείνους της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν, όπως είπε, την κυβέρνηση.

Ο κ. Κεδίκογλου, τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ποντάρει σε αποστασία, κάνοντας λόγο για αληθινό κατάντημα, του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε ότι ο Αλ. Τσίπρας καλεί σε αποστασία κυβερνητικούς βουλευτές, αλλά αρνείται συνεχώς να απαντήσει από πού θα βρεθούν τα λεφτά για τις υποσχέσεις του, τις οποίες χαρακτηρίζει λαϊκίστικες.

«Κι επειδή απάντηση δεν έχει, προσπερνά το ερώτημα, ελπίζοντας ότι αφού δεν ανατρέπει την κυβέρνηση ο λαός, θα βρεθούν κυβερνητικοί βουλευτές να το κάνουν. Εκεί που επαγγελλόταν την επανάσταση, τώρα ποντάρει στην αποστασία. Αληθινό κατάντημα», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Νωρίτερα ο κ. Κεδίκογλου είχε κάνει  λόγο για «ηθικό και πολιτικό κατήφορο» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως είπε, δεν έχει τέλος, ενώ τον κατηγόρησε πως «παραπέμποντας στις σκοτεινότερες σελίδες του κοινοβουλευτισμού, βάζει επίσημη αγγελία στο κομματικό του όργανο, αναζητώντας αποστάτες!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα