Σ.Πούμπουρας: “Ο εμπρησμός ήταν σαν βιασμός”

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το Σάββα Πούμπουρα πριν από μερικές ημέρες, όταν έμαθε ξημερώματα πως κάηκε το μαγαζί του στην Άνδρο.

Ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο για γυρίσματα και είχε κοιμηθεί από πολύ νωρίς, αποκάλυψε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα τι ακριβώς συνέβη με το μπαράκι του που κάηκε ολοσχερώς.

«Το να κάνω μαγαζί στην παραλία ήταν όνειρό μου από μικρό παιδί. Το Φεβρουάριο που μας πέρασε, πήγαμε στη συγκεκριμένη παραλία της Άνδρου, την είδαμε, τη λατρέψαμε και τον Ιούνιο στήσαμε την επιχείρησή μας. Για πρώτη σεζόν ήταν υπέροχα!”, σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πούμπουρας και συνέχισε: “Μόλις σήκωσα το κινητό, άκουσα το συνεργάτη μου σε άθλια κατάσταση. Σχεδόν κλαίγοντας, μου είπε «μας το έκαψαν το όνειρο, φίλε…. Σοκαρίστηκα, άρχισαν να τρέμουν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. (…) Ήταν σαν βιασμός. Αυτό που με σοκάρει είναι το ότι κάποιος μπήκε σε διαδικασία να μας βλάψει με αυτό τον τρόπο, το πόσο εύκολα κάνει κάποιος αυτή την κίνηση… “.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα