“Τέλος η πλάκα”, το μήνυμα της Γεννηματά από τη Λαμία στον Τσίπρα

Στο νομό Λαρίσης περιοδεύει σήμερα η Φώφη Γεννηματά έχοντας προγραμματίσει επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο, συναντήσεις με τους φορείς των αγροτών κι εκπροσώπους της πρωτογενούς μεταποίησης, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος της.

Χθες η κ. Γεννηματά επισκέφθηκε τη Λαμία, όπου αφού έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης, μιλώντας με απλούς πολίτες, εν συνεχεία απεύθυνε πολιτική ομιλία στο Εργατικό Κέντρο.  Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επενδύσεων, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι κρίσιμο να προχωρήσει η επένδυση του «Atalanti Hills», δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο , να γίνει άμεσα η δεύτερη «Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης» μετά το Costa Navarino. Ταυτόχρονα η Πολιτεία και το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να επιταχύνουν επιτέλους, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ιαματικών πηγών που είναι το ζητούμενο εδώ και χρόνια για πολλές περιοχές του νομού».

Στην συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «δηλώνει τώρα ότι αν το ΔΝΤ δεν συμμετάσχει στο πρόγραμμα, τα μέτρα του 2019-2020 δεν θα προχωρήσουν. Αλλά αν το ΔΝΤ αρνηθεί οδηγούμαστε σε εξ αρχής διαπραγμάτευση που θα αναλάβει ο ESM. Δηλαδή νέα καθυστέρηση και αβεβαιότητα. Καμία ανοχή, καμιά συνενοχή. Ο κ. Τσίπρας ένα μόνο σχέδιο έχει, το πώς θα παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία.»

Τέλος, έστειλε «ηχηρό» μήνυμα στον πρωθυπουργό για το χρέος, λέγοντας: “Τέρμα η πλάκα. Δεν τους παίρνει να φέρουν τίποτα λιγότερο από την απόφαση του 12″ .

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα