Τέλος στον εφιάλτη: Απελευθερώθηκε ο Πουλίδο

Κινηματογραφική εξέλιξη με αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του μετά από επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι καλά στην υγεία του, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελάχιστους τραυματισμούς.

Την είδηση για την απελευθέρωση του Πουλίδο επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, Φελίπε Αγιάλα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πουλίδο απελευθερώθηκε και είναι καλά».

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πληροφορία:  «Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν!

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο της Βικτόρια, ο κυβερνήτης της περιοχής Εγίδιο Τόρε, έχοντας στο πλάι του τον Άλαν Πουλίδο, έκανε δηλώσεις σχετικά με το αίσιο τέλος της υπόθεσης, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. Ο ίδιος ο επιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε ανακουφισμένος στους ρεπόρτερ που ήταν συγκεντρωμένοι: «Είμαι καλά, ευχαριστώ τον Θεό».

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού κινδύνευσε σοβαρά, καθώς, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, η συγκεκριμένη συμμορία που τον απήγαγε είναι ιδιαιτέρως σκληρή και πολλές φορές αυτές οι ιστορίες έχουν τραγική κατάληξη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα