Τέταρτη χρυσή-μπάλα για τον Ρονάλντο!

Μετά το 2008 και τις δύο σερί κατακτήσεις το 2013 και το 2014, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και φέτος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη. Η επικράτησή του ήταν μάλλον αναμενόμενη, καθώς οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Πορτογαλίας στην κορυφή της Ευρώπης και συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ο νικητής του τροπαίου πρέπει να έχει συνδυάσει τις ατομικές του επιδόσεις με κατάκτηση τίτλου.

Η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, αλλά η συγκεκριμένη τελετή συνήθως δεν κρύβει εκπλήξεις, καθώς το αποτέλεσμα σχεδόν πάντα διαρρέει. Το γαλλικό περιοδικό France Football, άλλωστε, που στην ουσία διοργανώνει κάθε χρόνο αυτή τη γιορτή, έβγαλε στη δημοσιότητα το επόμενό του εξώφυλλο, στο οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο κρατάει το βαρύτιμο τρόπαιο. Η φωτογράφηση έχει γίνει εδώ και μέρες…

Ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ με αυτή την κατάκτηση ξεπερνά στον πίνακα τους Μισέλ Πλατινί, Μάρκο Φαν Μπάστεν και Γιόχαν Κρόιφ που τρεις φορές έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της χρονιάς και φυσικά απειλεί τον Λιονέλ Μέσι με τις πέντε κατακτήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα