“Τέχνασμα η ακύρωση της συμφωνίας για να απαλλαγεί ο Καμμένος”

H περιβόητη συμφωνία πώλησης βλημάτων από το ελληνικό στρατό στη Σαουδική Αραβία μονοπωλεί την πολιτική επικαιρότητα και στο θέμα αυτό αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Η κυβέρνηση «σκαρφίστηκε» ένα τέχνασμα, να ακυρωθεί από τη Βουλή η συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης.

Οπως είπε, το τέχνασμα έγινε δήθεν για ιδεολογικούς λόγους, από συμπόνοια στα παιδιά της Υεμένης, αλλά ουσιαστικά για να απαλλαχθεί ο Καμμένος από το αδίκημα της απιστίας.

«Πρόκειται για τέχνασμα που δεν τους σώζει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Είναι απολύτως προφανές τι κάνουν από την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ως πρωθυπουργός θα κάνει Εξεταστική για το θέμα».

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ακόμη ότι θα καταθέσει ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών αναφορικά με τις κατηγορίες του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή προς τον Έλληνα πρέσβη, ότι δεν λειτουργούσε για τα συμφέροντα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Ο κ. Κοτζιάς θα πρέπει να μας πει άμεσα τι θα κάνει με τον πρέσβη αν οι κατηγορίες ευσταθούν, διαφορετικά θα πρέπει να μας πει πως ο πρωθυπουργός θα ανασκευάσει» επεσήμανε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα