Ταινία με θέμα τη ζωή των γονιών του ετοιμάζει ο Λαζόπουλος

Ο Mr «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού στα σκαριά έχει δύο ταινίες που όσοι γνωρίζουνε τα σενάρια, αλλά και το καστ των ηθοποιών, αναμένουμε να σπάσουν τα ταμεία. Η μία θα έχει άρωμα Παρισιού και θα είναι μία ελληνογαλλόφωνη παραγωγή, εξ ου και τα συχνά του ταξίδια στην πόλη του Φωτός, ενώ η άλλη θα κάνει σίγουρα πολύ κόσμο να συγκινηθεί!

Σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί ο γνωστός παρουσιαστής-ηθοποιός, πρόκειται για μία ταινία που ετοιμάζει στη μνήμη των γονιών του, και η υπόθεσή της θα περιπλέκεται γύρω από την αγάπη τους!

Γεννημένος στη Λάρισα, ο Λάκης είχε ιδιαίτερους δεσμούς με τον πατέρα του που ήταν υπάλληλος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών αλλά και τη μητέρα του κα Ριρίκα, που έχασε πριν από ενάμιση χρόνο, μη έχοντας ακόμη ξεπεράσει την απώλειά της. Έχοντας την οικογένειά του ως πρότυπο, και θέλοντας να τιμήσει τους αείμνηστους γονείς του, είναι έτοιμος να μοιραστεί με τον κόσμο μέσω της οθόνης τα όσα διδάχτηκε δίπλα τους. Αν και οι αρχικές του βλέψεις ήταν να κάνει ένα σίριαλ με θέμα τη σχέση των γονιών του, κατέληξε στο να τους αφιερώσει μια ταινία υπερπαραγωγή.

Τα παιδικά του χρόνια, όπως έχει πει ο ίδιος ο Λάκης, τα πέρασε κλεισμένος στο δωμάτιό του, όπου έβρισκε ησυχία και μπορούσε να απομονωθεί. Η πιο έντονη ανάμνησή του από εκείνη την ηλικία ήταν το μεσημεριανό τραπέζι, όπου ο πατέρας του πριν ξεκινήσουν να τρώνε τους διάβαζε αποσπάσματα από κείμενα του Δημήτρη Ψαθά και ειδήσεις από την εφημερίδα. Μετά το σχολείο σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή. Εκεί γνώρισε και τη συμφοιτήτριά του και μετέπειτα σύζυγό του, Τασούλα, με την οποία απέκτησαν το 1987 μια κόρη. Παράλληλα με τη φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο, ο Απόστολος έγραψε και τα πρώτα του θεατρικά κείμενα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα