Τακτική… Σίλβα από τον Μπέντο!

Την τακτική που ακολούθησε ο Μάρκο Σίλβα όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό το περυσινό καλοκαίρι φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των «ερυθρόλευκων» τη Δευτέρα, μετά την απόλυση του Βίκτορ Σάντσεθ.

Μετά τον Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος αποκτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, το όνομα που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι αυτό του Ζοσουέ της Πόρτο.

Ο τέσσερις φορές διεθνής με την Πορτογαλία άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και την τελευταία διετία ήταν δανεικός στην τουρκική Μπούρσασπορ έχοντας 39 συμμετοχές, 9 γκολ και 7 ασίστ την πρώτη του χρονιά και 17 εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει στο πρώτο μισό της περασμένης περιόδου, την οποία ολοκλήρωσε στην Μπράγκα μετρώντας 20 εμφανίσεις και 5 γκολ ξανά ως δανεικός.

Πιθανή εναλλακτική λύση για τη θέση του εξτρέμ είναι ο… Ερνάνι, που έπαιξε τη σεζόν που πέρασε στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην Πόρτο από την οποία παραχωρείται, καθώς δεν υπολογίζεται.

Ο Ολυμπιακός έκανε, επίσης, πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στον Ματιέ Βαλμπουενά. Ωστόσο, ο βραχύσωμος Γάλλος μεσοεπιθετικός, που είναι ελεύθερος, απάντησε αρνητικά.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός ψάχνει για αριστερό μπακ, μετά την πώληση του Αρτούρ Μαζουακού. Στην Ιταλία αναφέρουν πως δίνει μάχη με τη Μαρσέιγ για τον 24χρονο Μαροκινό με ιταλικό διαβατήριο Ασράφ Λάζααρ, που ανήκει στην Παλέρμο. Στην ίδια ομάδα ανήκει και ο Κοσταρικανός στόπερ Τζιανκάρλο Γκονζάλες, που δεδομένα απασχολεί τους Πειραιώτες, ενώ για την άμυνα υπάρχει και το όνομα του 31χρονου Πορτογάλου Ρολάντο της Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα