Ταξίδι Σταύρου Θεοδωράκη στην Κύπρο

Στην Κύπρο θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης όπου θα έχει μπαράζ επαφών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα φτάσει  στη Μεγαλόνησο το πρωί της Τρίτης 21 Απριλίου.
Αμέσως μετά τις άφιξή του, στις 2.00μμ, θα επισκεφτεί τα Γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας στη Λευκωσία.

Το απόγευμα θα μεταβεί στο Πανεπιστήμιο Κύπρου όπου θα συναντήσει τον Πρύτανη Κωνσταντίνο Χριστοφίδη και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης.

Στις 7.00μμ, στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου (Αίθουσα 010, Κτίριο 7), θα γίνει συζήτηση του επικεφαλής με τους φοιτητές.

Θέμα της η επανάσταση των νέων και του νέου που έχει ανάγκη η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ευρώπη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού, Χαρίδημος Τσούκας.
Στις 9 το πρωί της Τετάρτης ο κ. Θεοδωράκης θα μεταβεί στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο όπου θα συνομιλήσει με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’.

Δύο ώρες αργότερα θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στους χώρους του Προεδρικού Μεγάρου.

Στις 12.30 θα επισκεφθεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα συναντήσει τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Την Πέμπτη 23 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επισκεφτεί τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Βάσο Λυσσαρίδη στο γραφείο του στους Άγιους Ομολογητές ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην Κύπρο θα συνοδεύσει ο πρέσβης επί τιμή και υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Ποταμιού, Αλέξανδρος Μαλλιάς καθώς και ο Χαρίδημος Τσούκας, μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα