Τασουλής: “Μεγάλη ευκαιρία για μένα η Λανς”

H γαλλική Λανς παρουσίασε προ ολίγου με κάθε επισημότητα τον Χρήστο Τασουλή, ο οποίος για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα φεύγει όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά κι από την Αθήνα, στην οποία βρισκόταν από το 2010, όταν σε ηλικία 19 ετών βρέθηκε στον Αθηναϊκό.

Τελικά το Βύρωνα πήρε στο Φωστήρα, για να καταλήξει στον Πανιώνιο, ο οποίος τον παραχώρησε ως δανεικό στους Γάλλους με την ελπίδα το καλοκαίρι να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό. Σημασία θα παίξει και η πορεία της ομάδας στη Λίγκα 2 της Γαλλίας, καθώς αν καταφέρει να ανέβει, τότε σίγουρα θα είναι πιο πιθανό για να την ελληνική ομάδα να καρπωθεί το ποσό που υπολογίζει (κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ).  Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Λανς, τόνισε:

“Η Λανς είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και ήθελα πολύ να έρθω εδώ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Πολλοί ποδοσφαιριστές μιλούν αγγλικά, ενώ καταλαβαίνω κι εγώ μερικές λέξεις στα γαλλικά. Πάντως, θα μάθω τη γλώσσα. Επισκέφθηκα το ‘Bollaert-Delelis’, όμως δεν έχω αγωνιστεί ποτέ εδώ. Ανυπομονώ”,

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα