Ταφόπλακα για τον Ηρακλή

Κρίμα, πραγματικά κρίμα για τον Ηρακλή και τον κόσμο του, την ομάδα της Θεσσαλονίκης που πλήρωσε προ ετών την οικονομική δυσπραγία της τότε διοίκησης και βιώνει σήμερα το ίδιο δράμα, απλά με άλλους αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Κρίμα για τους πιστούς φίλους αυτής της ομάδας, που κάποτε πρωταγωνιστούσε όχι τόσο με τους τίτλους της σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά με το θέαμα που προσέφερε! Φαίνεται πως η ελληνική οικονομική κρίση βάρεσε «κατακούτελα» τους συλλόγους της «συμπρωτεύουσας» και μόνο ο ΠΑΟΚ σώθηκε επειδή προσέλκυσε έναν πραγματικά εύρωστο επαγγελματία. Ο Άρης βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και τώρα ο Ηρακλής είναι ξανά με το ένα πόδι στη Football League.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αφαίρεσε από τον Ηρακλή έξι βαθμούς για χρέη σε δύο ποδοσφαιριστές και πολύ δύσκολα θα προλάβει η εξαφανισμένη διοίκηση να διορθώσει την κατάσταση πριν από την αποστολή του φακέλου αδειοδότησης. Με λίγα λόγια, αποχαιρετάμε τον Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Super League. Διαβάστε την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα