Τα «έσκασε» για Κουρμπέλη!

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού συνηθίζει να υπακούει στις προσταγές των προπονητών που επιλέγει και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στην πρώτη χάρη που του ζήτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο νέος κόουτς των «πρασίνων» τον έπεισε πως ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟ και ο Αλαφούζος έβαλε το χέρι στην τσέπη και προσέφερε στον Αστέρα Τρίπολης το ποσό των 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Σίγουρα πρόκειται για επιλογή που μπορεί να βοηθήσει σε δύο τομείς, και στο καθαρά αγωνιστικό, αφού ο παίκτης από την Κυνουρία είναι εξαιρετικός στα καθήκοντά του τόσο ως στόπερ, όσο και ως «κόφτης», αλλά και στο οικονομικό, αφού ο 23χρονος έχει όλο τον καιρό μπροστά του να βελτιωθεί, να γίνει γνωστός, διεθνής και κάποια στιγμή να παίξει στο εξωτερικό, αφού οι Έλληνες αμυντικοί έχουν τεράστια πέραση.

Ο ΠΑΟ δυναμώνει άμεσα, αφού έχει έλλειψη σε αυτόν τον τομέα, καθώς ο Ζέκα δεν κάνει την χρονιά που θα ανέμενε κανείς, ο Λεντέσμα θα αποχωρήσει και ο Ιβανόφ δεν υπολογίζεται, ενώ βάζει έναν Έλληνα στα αποδυτήριά του, κάτι που το έχει ανάγκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα