Τα… έχωσε σε οπαδούς της Γιούβε ο Μπουφόν!

Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που κάνουν δημόσιες σχέσεις, καθώς διαθέτει έντονη προσωπικότητα και δεν δίστασε να τα βάλει ακόμα και με οπαδούς της Γιουβέντους την Πέμπτη (4/5) επειδή βεβήλωσαν τη μνήμη των νεκρών της Τορίνο.

«Αιώνια τιμή σε εσάς, τους πρωταθλητές της Μεγάλης Τορίνο, και συγχωρέστε αυτούς που είναι ένοχοι για τις ακατανόμαστες πράξεις, που σας προσπερνούν ή δεν σας σέβονται ούτε σήμερα, σχεδόν 70 χρόνια αφότου φύγατε από τη ζωή.

Αντιπαλότητα, οπαδισμός, αθλητισμός… Η ζωή σου δίνει πολλά συναισθήματα, μερικά από αυτά ευγενή και μερικά από αυτά ίσως κάπως λιγότερο. Αλλά όταν γράφεις απρεπή και ακατάλληλα συνθήματα, ίσως χωρίς συναίσθηση, είσαι πιο νεκρός από τους νεκρούς.

Οι νεκροί είναι νεκροί και δεν πρέπει να υποβαθμίζονται από κανέναν. Πρέπει να αφήνονται στην ησυχία τους και να τους σέβονται. Οι νεκροί έχουν συζύγους, παιδιά και εγγόνια και το να τους κάνουμε να υποφέρουν δεύτερη φορά, πέραν των όσων έχουν περάσει ήδη, είναι απάνθρωπο» έγραψε στα social media ο διεθνής Ιταλός γκολκίπερ, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση εναντίον όσων έγραψαν υβριστικά συνθήματα για τους νεκρούς της «γκρανάτα» στους τοίχους του δρόμου που φτάνει ως το λόφο της Σουπέργκα, όπου ξεκληρίστηκε στις 4 Μαϊου 1949 η τότε σπουδαία ομάδα της Τορίνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα