Τα «απόνερα» του ντέρμπι στην… πόρτα της εθνικής

Μόνο αψήφιστα δεν πρόκειται να περάσουν το θέμα που προέκυψε από χθες το βράδυ οι ιθύνοντες της εθνικής ομάδας αναφορικά με τις σχέσεις των διεθνών που έχουν διαταραχθεί σφόδρα μετά το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, ο τιμ μάνατζερ Τάκης Φύσσας, φρόντισε να ενημερώσει άμεσα τον Φερνάντο Σάντος για τα όσα τραγικά συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, ονοματίζοντας ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων από πλευράς ΠΑΟΚ τους Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Αθανασιάδη και από πλευράς Ολυμπιακού τους Μανιάτη και Μανωλά.

Το αρνητικό της όλης υπόθεσης –εκτός από αυτά καθ’ αυτά τα γεγονότα- είναι ότι συστάσεις ώστε να προσέχουν τη συμπεριφορά τους, είχαν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και μετά το ντέρμπι στην Τούμπα για τη Super League, αλλά όπως φάνηκε οι παραινέσεις πήγαν στο… βρόντο.

Αναμένεται πλέον η κατ’ ιδίαν συνάντηση των πρωταγωνιστών με τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας, Φερνάντο Σάντος ώστε να λυθούν άπαξ διά παντός οι παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει, που μάλιστα μόνο ασήμαντες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα