Τα αρνητικά ρεκόρ του Πεπ!

Ο Πεπ Γουαρδιόλα είναι ένας πρωτοκλασάτος προπονητής, ακόμη και τώρα να ολοκληρώσει την καριέρα του θα είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους, ωστόσο επιλέγοντας να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στην Αγγλία, έπρεπε να περιμένει ότι το βιογραφικό του θα εμπλουτιστεί με αρνητικές επιδόσεις.

Χάνοντας από την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε με 2-1 το βράδυ της Τετάρτης, είδε δύο αρνητικά στατιστικά στοιχεία να τον «περικυκλώνουν». Το πρώτο ήταν πως έφτασε τις έξι ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ στην καριέρα του είχε μετρήσει μέχρι πέντε ήττες δύο φορές, μία με την Μπαρτσελόνα (2008-09) και μία με την Μπάγερν (2014-15). Το δεύτερο είναι πως για πρώτη φορά είδε μία ομάδα να τον νικά και στα δύο ματς του πρωταθλήματος, καθώς η Τσέλσι είχε επικρατήσει και στο Μάντσεστερ (1-3).

Μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένονται κι άλλα αρνητικά δεδομένα, καθώς θα τερματίσει στη χειρότερη θέση της καριέρας του (που μέχρι στιγμής είναι η δεύτερη), ενώ πάει και για τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών (έχει 58 και δύσκολα θα φτάσει τους 79 βαθμούς που ήταν  η μικρότερή του συγκομιδή τη σεζόν 2014-15 με την Μπάγερν).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα