Τα βρίσκει με Τελάντερ, αλλά δύσκολα με Ταυλαρίδη ο Παναθηναϊκός

Η “μάχη” των αφαιρέσεων βαθμών επιστρέφει για τον Παναθηναϊκό αύριο το μεσημέρι στο Διαιτητικό της ΕΠΟ, με τις εκδικάσεις των καταγγελιών των Ράσμους Τελάντερ και Στάθη Ταυλαρίδη. Τα δεδομένα εντούτοις, φαίνεται πως ετούτη τη φορά θα είναι… διαφορετικά, ειδικά για την περίπτωση του Δανού στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός έχει φθάσει σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ, για νέο διακανονισμό, που θα “ακυρώσει” τα όσα επιδικάστηκαν τον Σεπτέμβριο απ’ την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Ο εν λόγω διακανονισμός θα περιλαμβάνει πληρωμή ενός μεγάλου μέρους της οφειλής, μικρότερες σε διάρκεια δόσεις εξόφλησης και “κούρεμα” τουλάχιστον του 1/3 των οφειλομένων.

Στην περίπτωση του Τελάντερ, το ποσό του “κουρέματος”, αναμένεται να φτάσει τις 100-120.000 ευρώ με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες για επικύρωση της συμφωνίας τους και (οριστική) απόσυρση της καταγγελίας του Τελάντερ. Αντίστοιχες συζητήσεις και προτάσεις έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται από την πλευρά του Παναθηναϊκού και με τους υπόλοιπους πρώην ποδοσφαιριστές του που έχουν κάνει καταγγελίες για αφαίρεση βαθμών (Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ), προκειμένου σύντομα να υπάρξουν συμφωνίες, που θα περιλαμβάνουν (και) “κουρέματα” οφειλομένων.

Εκεί που αναμένεται να υπάρξει μεγαλύτερη δυσκολία είναι στις υποθέσεις των Ταυλαρίδη (η πλευρά του θα επιδιώξει να εκδικαστεί κανονικά την Τετάρτη η καταγγελία του) και Βέμερ, οι οποίοι τηρούν και την πιο σκληρή στάση μέχρι τώρα.

Για τον Γερμανό η ΕΠΟ όρισε τη Δευτέρα την εκδίκαση της δεύτερης προσφυγής του στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών για την οφειλή ύψους 100.000 ευρώ που αφορά την εφορία και για τη μεθεπόμενη Τετάρτη (28/2) την εκδίκαση της καταγγελίας του για αφαίρεση βαθμών, μετά τη μη καταβολή της πρώτης δόσης απ’ τις 497.822 ευρώ που του είχαν επιδικαστεί.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να βρει… γέφυρα και με τους δύο παίκτες και υπάρχει αισιοδοξία πως εάν πληρωθούν κάποια ποσά, θα μπορέσουν να βρουν και μαζί τους φόρμουλα συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα