Τα δίνει όλα για Βιδάλ η Μάντσεστερ!

Αποφασισμένος να «τελειώνει» το συντομότερο δυνατό με την περίπτωση του Αρτούρο Βιδάλ εμφανίζεται ο μάνατζερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος προσφέρει 60 εκατομμύρια στη Γιουβέντους και 8 εκατομμύρια ετησίως στον Χιλιανό μέσο!

Προκειμένου η Μάντσεστερ να ενισχύσει τη… θέληση του ποδοσφαιριστή και να πιέσει εξίσου από την πλευρά του τη διοίκηση της «γηραιάς κυρίας», ουσιαστικά του προτείνει διπλασιασμό των αποδοχών του, σε σύγκριση με το συμβόλαιο που απολαμβάνει στους πρωταθλητές Ιταλίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πρότειναν τετραετές συμβόλαιο στον μάνατζερ του Χιλιανού, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τη Γιουβέντους, προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

Για τον Βιδάλ υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Λίβερπουλ, ωστόσο οι «κόκκινοι» δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ή ανεπίσημη κίνηση. Στην παρούσα φάση έχουν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην ανεύρεση ενός επιθετικού, καθώς ο Λόικ Ρεμί απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ και η μεταγραφή του χάλασε. Πλέον, στρέφουν τις προσπάθειές τους προς την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά, της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα