Τα είδε όλα τέλεια ο Σαββίδης!

 

Δεν υπάρχει μία και μοναδική πραγματικότητα στον κόσμο, στο κεφάλι του καθενός υπάρχει η δική του, με το πρίσμα τοποθετημένο όπου θέλει! Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και της μισής Μακεδονίας, οσονούπω, έκρινε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας εξελίχθηκε εν πλήρη αρμονία, άγνωστο αν με αυτόν τον τρόπο ήθελε να ειρωνευτεί το παλαιό «καθεστώς» του Ολυμπιακού όπως το κατονόμασε, ή αν όντως έτσι το βίωσε…

Θύμα σε αυτή τη νέα ισχυρή «πομπή» που δημιουργεί ο Ιβάν Σαββίδης ήταν η ΑΕΚ (και ο Παναθηναϊκός βεβαίως- βεβαίως), αλλά δεν έχει και τόση σημασία για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ που πραγματικά τόλμησε να ισχυριστεί πως σε οργανωτικό και διαιτητικό επίπεδο η ΕΠΟ κατάφερε να λάμψει με τον τρόπο που διεξήγαγε τη διοργάνωση.

«Αντιλαμβάνομαι ότι στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να παραδεχτούν πως η ηγεμονία τους τελειώνει. Αλλά έτσι είναι η ζωή», είπε ο Ιβάν Σαββίδης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό, αλλά και στον Ολυμπιακό, ότι αυτός θα αποφασίζει από δω και στο εξής. Τον ευχαριστούμε για την πληροφορία.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, όλους όσους εξασφάλισαν την ασφάλεια σήμερα και σε όσους ήρθαν σήμερα, στην αστυνομία, στην ΕΠΟ και στον υφυπουργό Αθλητισμού. Υπήρχε μια ανησυχία ότι θα μπορούσαν να αναβάλουν τον τελικό. Ο κ. Δρόσος και ο κ. Βασιλείαδης είχαν πάρει τη σωστή απόφαση για να γίνει ο τελικός», τόνισε στη συνέχεια, σε έναν «τελικό-γιορτή» για τον ίδιο, που όλη η Ελλάδα είδε πως ήταν πάλι μία πολιτισμική τραγωδία! Οι φιλοφρονήσεις μεταξύ Ιβάν και διορισμένων ποδοσφαιρικών παραγόντων και μελών της κυβέρνησης, στο περιθώριο των παντός τύπου διευκολύνσεων σε οικονομικό επίπεδο, έχουν παγιωθεί ως παράγραφος σε φύλλο της «Εφημερίδας της κυβέρνησης»…

Ο Ιβάν Σαββίδης προσγειώθηκε με το κατάμαυρο ελικόπτερό του μία μέρα πριν στην πόλη του Βόλου και φαίνεται πως από εκεί ψηλά, από τα υψόμετρα του Πηλίου, ξανασηκώθηκε και παρακολούθησε τα τεκταινόμενα. Δεν εξηγείται αλλιώς… Κι αν εξηγείται, τότε είναι απλά μία κατακλείδα ενός κακογραμμένου παραθλητικού σεναρίου.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα