Τα είπανε, τα συμφωνήσανε;

Σε ρυθμούς, όχι του «Dancing With The Stars», αλλά ενός άλλου πολυαναμενόμενου σόου χορεύουν στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για το μουσικό πρόγραμμα «The Voice», ένα από τα πλέον πετυχημένα τηλεοπτικά σόου της Ευρώπης, το οποίο οι Έλληνες τηλεθεατές θα απολαύσουν για πρώτη φορά φέτος τον χειμώνα, από τη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των έντονων ρυθμών και προετοιμασιών που λαμβάνουν χώρα πίσω από τις κάμερες φαίνεται ότι εντάσσεται και το ραντεβού της Δέσποινας Βανδή και του Γιάννη Λάτσιου. Ένα ραντεβού που σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το γνωστό site Tlife.gr έγινε την περασμένη Παρασκευή, με την γνωστή τραγουδίστρια και τον γενικού διευθυντή να συναντιούνται στις εγκαταστάσεις του καναλιού και να τα λένε για αρκετή ώρα.

Όπως αποκαλύπτει το Tlife.gr, η συζήτηση Βανδή-Λάτσιου έγινε σε πολύ καλό κλίμα, και ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 εξήγησε στην Δέσποινα τι ακριβώς θέλει η παραγωγή από εκείνη και προσπάθησε να την πείσει για το πόσο πολύ τη θέλουν να βρίσκεται στο συγκεκριμένο κόνσεπτ. Ποια απάντηση πήρε ο Γιάννης Λάτσιος;
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η Δ, Βανδή άκουσε με προσοχή την πρόταση, μοιάζει θετική στη συμμετοχή της στο «The Voice» και δυνητικά δεν θα έλεγε όχι στο να κάτσει σε μία από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του σόου, ειδικά αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι οι δύο πλευρές λέγεται ότι έχουν συμφωνήσει και στο οικονομικό επίπεδο. Νεότερα, ωστόσο, αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι δίπλα στην Δέσποινα Βανδή –αν, φυσικά, αποδεχτεί την πρόταση- στην επιτροπή θα δούμε και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ στον ΑΝΤ1 εξακολουθούν να αναζητούν ακόμη δύο εξίσου καταξιωμένα πρόσωπα από την εγχώρια μουσική σκηνή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα