Τα είπαν και για τον παράνομο τζόγο

«Οι γιγαντιαίες προσπάθειες της οικονομικής αστυνομίας σε συνδυασμό με την απόφαση του προέδρου της Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής, Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Ευγένιου Γιαννακόπουλου, να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση μέτρων για την πάταξη του φαινομένου του παράνομου τζόγου, μας κάνει να αισιοδοξούμε βάσιμα ότι θα τεθεί τέρμα στα κυκλώματα που δρουν ασύδοτα, πλήττουν την εθνική οικονομία και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που οι Έλληνες πολίτες δοκιμάζονται σκληρά».

Αυτό δήλωσε ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας Γ. Σούρλας μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια, και τη συζήτηση για την πάταξη της διαφθοράς, φέροντας σαν παράδειγμα «την εξάρθρωση κυκλωμάτων παράνομου τζόγου, ο οποίος ξεπερνά τα 5 δις ευρώ το χρόνο, πλήττει την εθνική οικονομία και αποτελεί μηχανισμό ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και ότι αυτό συνεπάγεται».
«Με μια γιγαντιαία προσπάθεια της Οικονομικής Αστυνομίας, όπως είπε και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Κικίλιας, εντοπίστηκαν κυκλώματα παράνομου τζόγου που δρουν σε όλη τη χώρα και εκατοντάδες εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα