Τα είπε έξω από τα δόντια η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου λίγες ώρες αφού επισημοποιήθηκε η αποχώρησή της από το Survivor.

Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και δε θέλησε να βάλει άλλο λάδι στη φωτιά, παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε on air από την παρουσιάστρια ότι δέχτηκε bullying από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

«Το σκεφτόμουν πολλές ημέρες για αυτή την απόδραση και ζύγιζα πολλά πράγματα μέσα μου. Για κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πάρα πολύ. Εκτός από τα δύσκολα κομμάτια αυτής της εμπειρίας, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου», σχολίασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και συνέχισε:

«Θα ήθελα να μου δοθεί και λίγος χρόνος να δω τι έχει φανεί και τηλεοπτικά. Δεν έχω δει το περιστατικό με το μαγιό. Το άκουσα όμως να λέγεται εδώ από τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να έχω μία εικόνα για να μπορώ να μιλάω με αποδείξεις. Θέλω να πω ότι ο σκοπός μου δεν είναι να βάλω φωτιά ή να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω πως ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι την κρίση και το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό».

Το παράπονό της ήταν που δεν κατάφερε να απολαύσει το παιχνίδι με περισσότερο χαμόγελο, όπως είναι στην καθημερινότητά της: «Έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, γιατί δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο για τους συμπαίκτες μου. Θέλω πάντα να είμαι κάπου που να με θέλουν… Κάποια στιγμή έφτασα στο αμήν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν ταίριαζα με το περιβάλλον. Επιβεβαίωσα για άλλη μία φορά το πώς είναι ο χώρος μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα