“Τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει έκρηξη επενδύσεων”

Διάχυτη είναι η αισιοδοξία του Γιάννη Αμανατίδη για προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα. Ο υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, τόνισε πως “είναι αναγκαίο να υπάρξει ένα δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα, και η αλλαγή στη δημόσια διοίκηση με την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς”.

Σε ότι αφορά τις ιδιωτικοποιήσεις ο υφυπουργός τόνισε ότι όσες είναι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο θα προχωρήσουν, σημειώνοντας όμως ότι γίνεται διαπραγμάτευση για τη βελτίωση των όρων είτε για θέσεις εργασίας είτε για επενδύσεις.

Όσον αφορά τα μεταλλεία Χαλκιδικής ο Γιάννης Αμανατίδης είπε πως θα βρεθεί λύση τονίζοντας πως οι όποιες αντιδράσεις αφορούν την περιβαλλοντική διάσταση του θέματος.

Τόνισε ακόμα πως η Κοινοβουλευτική Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής καθώς όπως είπε όλοι γνώριζαν πριν από τις εκλογές τη συμφωνία.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών είπε τέλος πως υπάρχουν πολλοί από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες που θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα λέγοντας ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξει έκρηξη επενδύσεων στη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα