Τα «κρύα» και «ζεστά» μπαλάκια του Μπλάτερ

Στην αποκάλυψη ότι στα ευρωπαϊκά κύπελλα γίνονταν κληρώσεις με… κρύα και… ζεστά μπαλάκια, προχώρησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της FIFA σε συνέντευξή του στην αργεντίνικη εφημερίδα «La Nacion», δήλωσε πως σε μία κλήρωση για ευρωπαϊκή διοργάνωση υπήρχαν ζεστά και κρύα μπαλάκια!

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπλάτερ αν μπορεί να υπάρξει στήσιμο σε κλήρωση, ακόμη και μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών και αυτός απάντησε καταφατικά: «Ναι! Το είδα με τα μάτια μου. Έγινε σε κλήρωση για ευρωπαϊκή διοργάνωση και από πίσω βρισκόταν μια ιταλική ομάδα. Τα μπαλάκια μπορεί να ήταν παγωμένα ή ζεστά. Ήμουν μάρτυρας…».

«Υπάρχει μόνο ένα άτομο που είχε αυτή τη δύναμη στην Ευρώπη: είναι ο Αρτέμιο Φράνκι, που το έκανε την κλήρωση των Κυπέλλων Ευρώπης», αποκάλυψε, χωρίς όμως να τεκμηριώσει τα λεγόμενα του.

Όταν ρωτήθηκε για το τι έκανε ο ίδιος από τη στιγμή που ήταν πρόεδρος της FIFA, απάντησε πως ο ίδιος δεν έκανε ποτέ κληρώσεις, εν αντιθέσει με άλλους προέδρους που έβγαζαν οι ίδιοι τα μπαλάκια από τις κληρωτίδες: «Ποτέ δεν έχω παραβιάσει το ποινικό δίκαιο. Έχω μια καθαρή συνείδηση», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα