Τα λεφτά μπροστά οι ομάδες στους διαιτητές

Τα λεφτά μπροστά θα δίνουν οι ΠΑΕ στους διαιτητές, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ. Σε διαφορετική περίπτωση δεν πρόκειται να γίνονται ορισμοί, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εντός έδρας ομάδα που είναι υποχρεωμένη να διευθετεί την οφειλή της διαιτησίας.

Η ΕΠΟ είχε ξεκαθαρίσει πως στους αγώνες πρωταθλήματος του β΄ γύρου, οι διαιτησίες θα προπληρώνονται. Σε περίπτωση που κάποια ΠΑΕ είναι ασυνεπής με αυτήν την υποχρέωση η απόφαση που έχει ληφθεί είναι να μην ορίζονται διαιτητές στον εντός έδρας αγώνα της.

Ήδη από την ΕΠΟ έχουν ενημερωθεί εγγράφως οι ΠΑΕ σχετικά με το νέο τρόπο αποζημίωσης των διαιτητών. Με αυτό το μοντέλο πληρωμής αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με αποκλειστική ευθύνη της Super League και προκάλεσε τόσο την αντίδραση των ίδιων των διαιτητών, όσο και των εκπροσώπων των FIFA – UEFA στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως πριν την παρέμβαση της ΕΠΟ είχε παρατηρηθεί παρατεταμένη «στάση πληρωμών» που είχε κηρύξει ο συνεταιρισμός, έχοντας αφήσει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων του πρωταθλήματος απλήρωτους, από την περσινή σεζόν, με τις οφειλές να αγγίζουν κάποια στιγμή το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα