Τα ορφανά του ΛΑΟΣ διαλύουν τους ΑΝΕΛ

Αναζητώντας τα αίτια πίσω από την παραίτηση Κουΐκ κανείς πέφτει πάνω στα ορφανά του ΛΑΟΣ και ένα παιχνίδι που παίζεται τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.

Πρωταγωνιστές η κ. Ουρανία Παπανδρέου αλλά και ο κ. Ροντουλής. Η μεν πρώτη από ραδιοφώνου είχε δηλώσει ότι ανήκει πια στους ΑΝΕΛ ο δεύτερος βρίσκεται αποσπασμένος κατά πληροφορίες στο γραφείο της βουλευτού κ. Ραχήλ Μακρή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τις ευλογίες του προέδρου!
Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί ο ατίθασος χαρακτήρας του Πάνου Καμμένου που όπως τον κατηγορούν στελέχη του κόμματος του νομίζει ότι παίζει μόνος του: «Είχαμε αποφασίσει να μην ενταχθεί κανένας πρώην βουλευτής που έχει ψηφίσει υπέρ μνημονίου. Αν η κ. Παπανδρέου έχει μετεγγραφεί και ο κ. Ροντούλης τακτοποιηθεί τότε ο πρόεδρος πράττει κατά το δοκούν γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το κόμμα» σημείωνε χαρακτηριστικά στέλεχος των ΑΝΕΛ στην «Α».
Πίσω στην υπόθεση Κουΐκ, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι η μη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να μπουν σε τάξη οι αποφάσεις του συνεδρίου.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να έχει δηλώσει πως θα παραιτηθεί ήδη εδώ και ένα μήνα διαφωνώντας με τις επιλογές του Πάνου Καμμένου. Επιπλέον είχε ενοχληθεί και περίμενε την αντίδραση της ηγεσίας από δήλωση βουλευτή που σημείωνε πως «αν με διώξετε (σ.σ. Διαγράψετε) θα πάω στην ΧΑ».
Ο κ. Κουΐκ πλέον δηλώνει πως δεν προτίθεται να ασχοληθεί περισσότερο με το κόμμα αλλά θα ρίξει το βάρος του σε αυτό που είναι: βουλευτής της Ελλάδας (Επικρατείας). Ηδη σήμερα βρίσκεται στην Ρόδο ενώ χθες επισκέφθηκε την Φθιώτιδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα