Τα πάνω… κάτω η Ξάνθη 2-1 τον Λεβαδειακό

Παρ’ ότι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ, η Ξάνθη δεν το έβαλε κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος κατάφερε να γυρίσει το ματς με τον Λεβαδειακό, επικρατώντας τελικά με 2-1.

Οι ακρίτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτοί που πλησίασαν κοντά στο γκολ, το οποίο όμως πέτυχαν οι Βοιωτοί στο 31’, με τον Γιουσούφ να εκμεταλλεύεται… μαγική ασίστ του Σουμπίνιο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος, αύξησαν την πίεση στα αντίπαλα καρέ και μέσα σε 7’ έφεραν τα πάνω… κάτω! Στο 57’ ο Ντε Λούκας με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 64’ ο Φασίδης που είχε περάσει στο παιχνίδι με την έναρξη της επανάληψης, διαμόρφωσε το τελικό 2-1, μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Ντουρίσκοβιτς.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (69′ Καμαρά), Τριάδης (46′ Φασίδης), Γέντρισεκ, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Κίκε (80′ Μπρίτο), Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Μπελγκαζουανί (73′ Σαβαντογκό), Ντιόγκο, Σουμπίνιο, Νιάσε, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μητρόπουλος (84′ Καλτσάς), Τριποτσέρης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα