Τα πήρε όλα πάνω του ο πατέρας!

Ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ ανακάλυψε η εφορία ότι απέκρυψε ο Λιονέλ Μέσι από έσοδα που προέρχονταν από δραστηριότητες εκτός γηπέδων και για το λόγο αυτό «σέρνεται» αυτές τις μέρες στα διοικητικά δικαστήρια της Βαρκελώνης.

Όπως αναμενόταν, την πλήρη ευθύνη την πήρε ο Χόρχε Μέσι, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα μπροστά στους δικαστές: «Στόχος μου ήταν να κάνω πιο εύκολη τη ζωή του γιου μου, ώστε να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Ο Λέο δεν ξέρει τίποτα από όλα αυτά τα θέματα με τα χρήματα και τις εταιρίες. Σε κάποιες από τις επίμαχες συμφωνίες δεν είχα καν εγώ ανάμειξη. Είχαμε έναν εκπρόσωπο και απλά έλεγα ναι ή όχι όταν με ρωτούσε. Ο Λέο δεν διάβαζε τα συμβόλαια. Απλά τα υπέγραφε»

Ο Λιονέλ από την πλευρά του δεν αποδέχθηκε το παραμικρό: «Δεν ήξερα τίποτα, Εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Δεν είχα ιδέα. Είχα εμπιστοσύνη στον πατέρα μου και στους δικηγόρους. ξαναλέω ότι πίστευα όσα μου έλεγε ο μπαμπάς μου. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να με κοροϊδέψει. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα οικονομικά θέματα, δεν ήξερα ότι παραβιαζόταν ο νόμος. Υπέγραφα απλά. Ούτε διάβαζα, ούτε ρωτούσα. Aπλά έβγαζα φωτογραφίες και έπαιζα σε διαφημίσεις. Έκανα ό,τι μου έλεγε» τόνισε Μέσι κατά την απολογία του».

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μέσι κατά την άφιξή του στα δικαστήρια δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες των παρευρισκομένων Καταλανών… φορολογουμένων που του φώναζαν να πάει να παίξει ποδόσφαιρο στον Παναμά!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα