Τα παίρνουν «χοντρά» για εμφανίσεις και αναρτήσεις στο Instagram οι Survivors

Αν και στο Survivor πέρασαν δύσκολα, η ζωή τους μετά από αυτό, αποδεικνύεται ότι θα είναι πλουσιοπάροχη και θα τους αυξήσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του κατά πολλά μηδενικά.

Οι παίκτες του Survivor δεν προλαβαίνουν να κλείνουν τις δουλειές τη μία μετά την άλλη. Διαφημίσεις, φωτογραφήσεις, εμφανίσεις σε κλαμπ για να πιούνε έστω το ποτό τους, αναρτήσεις στο Instagram, δείχνοντας να τρώνε κάπου ή να διασκεδάζουν, προβάλλοντας εμμέσως τα μαγαζιά. Και φυσικά όλα αυτά δεν τα κάνουν τσάμπα, αλλά πληρώνονται αδρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, για εκπαίδευση σε καμπ με παιδιά και αθλητικές δραστηριότητες η αμοιβή φτάνει τα 5.000 ευρώ μηνιαίως. Για διαφημιστικά post στο Instagram, η αμοιβή είναι 800 ευρώ. Όσο για τις επισκέψεις τους στα νυχτερινά κέντρα; Εκεί η αμοιβή αγγίζει τα 800 ευρώ ημερησίως. Από τα πιο υψηλά κασέ φέρεται να έχουν ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Γιάννης Σπαλιάρας,ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ενώ αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλου του τάζουν λαγούς και πετραχήλια για μία εμφάνισή του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα