«Τα παιδιά που βλέπουν τα τρένα να… πετούν»

Η Παιδική Σκηνή της Αμαξοστοιχίας – Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ συνεχίζοντας, από την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, για 7η συνεχή χρονιά να προσφέρει τις δυνάμεις της στο Θέατρο για Παιδιά, δίνει παράλληλα τη δυνατότητα στους μικρούς θεατές να ζήσουν μέσα από τις παραστάσεις της τη μοναδική εμπειρία της γνωριμίας και επαφής με το μοναδικό Τρένο-Θέατρο!

Μετά την περσινή επιτυχία και τα θετικά σχόλια από εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά, παρουσιάζει για 2η συνεχή χρονιά το πρωτότυπο διαδραστικό σιδηροδρομικό ταξίδι, με τίτλο «Τα Παιδιά που Βλέπουν τα Τρένα να… Πετούν!». Μια ξεχωριστή εμπειρία θεατρικής παράστασης, διαδραστικού ταξιδιού και παιδαγωγικού παιχνιδιού, εμπνευσμένη από το κλασικό αριστούργημα παιδικής λογοτεχνίας της Βρετανής συγγραφέως, Έντιθ Νέσμπιτ, “Tα παιδιά που έβλεπαν τα τρένα να περνούν”. Μια ιστορία που αγαπήθηκε πολύ, μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και έγινε κινηματογραφική ταινία.

Η σπουδαία Βρετανή συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας των αρχών του 20 αιώνα, η “πρώτη σύγχρονη πεζογράφος για παιδιά”, μετακίνησε το φανταστικό σύμπαν των δράκων και των μαγικών ραβδιών στη σύγχρονη πραγματικότητα, δίνοντας στους ήρωες της την ευκαιρία να βρουν την ουτοπία, τη χαρά και το όνειρο μέσα στις καθημερινές αλήθειες της ζωής.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα