Τα… παράτησε ο Βούκοβιτς, βλέπει την πόρτα της εξόδου

Τέσσερις παίκτες αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού και άμεσα θα ακολουθήσουν μερικοί ακόμη. Απλά για την ώρα δεν είναι ακόμη… ξεκάθαρο ποιοι θα είναι αυτοί.

Σίγουρα εκτός θα βρεθεί ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός, η αλήθεια είναι, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό συνέβη διότι Ένγκελς, Νικολάου και Σισέ έδειχναν σε κάθε περίπτωση στις προπονήσεις ότι προσπαθούν, σε αντίθεση με τον Σέρβο… συνάδελφό τους, που όσο περνούσαν οι εβδομάδες έδειχνε όλο και πιο βαρύς.

Για να φτάσουμε σε αυτές τις τελευταίες εβδομάδες που άρχισε κιόλας να… παχαίνει. Έχοντας πάρει δύο κιλά, και με την παρουσία του στις προπονήσεις όλο και πιο τεμπέλικη, αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, εκτός αν δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα με το υπόλοιπο ποσό που έχει να λαμβάνει.

Ψηλά στη λίστα των αποχωρήσεων βρίσκεται και ο Μοχάμεντ Μπεν, διότι δεν δείχνει να μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ ξεκάθαρα ενοχλημένοι με την απόδοση του Εμενίκε είναι άπαντες στο λιμάνι, από τον πρόεδρο μέχρι και τον Λεμονή.

Τι μπορεί να αλλάξει την τελευταία στιγμή; Μία πραγματική αλλαγή εικόνας της ομάδας στα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, όπου οι έξι βαθμοί και η νίκη στον Πλατανιά είναι προαπαιτούμενα, αλλά αυτή τη φορά ο οργανισμός απαιτεί και τρεις καλές και πειστικές εμφανίσεις όσων παικτών αγωνιστούν, ενώ θα μετρήσει και η συμπεριφορά στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα