«Τα πράγματα χτίζονται, δεν χαρίζονται»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει κατά καιρούς στις επαγγελματικές του επιλογές.

«Αρκετά λάθη έχω κάνει. Είχαν να κάνουν και με την εικόνα μου, αλλά και με την ανυπομονησία μου. Είχα έλλειψη του μέτρου. Ξοδεύτηκα σε καταχρήσεις και ξενύχτια. Το κυριότερο είναι πως δεν έπρεπε να ανακατευτώ με θεατρικές παραγωγές. Εκεί έχασα αρκετά χρήματα. Το χειρότερο ήταν, όμως, πως έβαζα τη σκάλα σε λάθος τοίχο. Μετά αναγκαζόμουν να παίξω στην τηλεόραση, που μέχρι τότε την απέφευγα και, αντί να ισχυροποιηθώ οικονομικά, στήριζα με τις αμοιβές από τα σίριαλ τις θεατρικές μου επιλογές. Η ζωή, όμως, δεν είναι θεωρία. Αρκεί να μαθαίνεις από τα λάθη σου» τόνισε στο People.

Στην ερώτηση αν υπήρξαν εποχές που στηρίχτηκες περισσότερο στο όνομα παρά στη δουλειά του, απαντάει: «Ποτέ δεν το είπα αυτό και όποιος το λέει είναι ανόητος και δεν κατανοεί τους κώδικες του θεάτρου. Δηλαδή μια επιτυχία σε μια τηλεοπτική κωμωδία ή σ’ ένα σίριαλ θα σου φέρει κόσμο στο θέατρο; Άλλο το κοινό της τηλεόρασης, άλλο του θεάτρου. Έτσι δεν μπορείς να κάνεις καριέρα. Τα πράγματα χτίζονται, δεν χαρίζονται. Είναι πολύ εύκολο να γκρεμιστείς από λάθος αποφάσεις. Όλα χρειάζονται ωριμότητα. Και οι δουλειές και οι σχέσεις.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα