Τα «στάζει» για Γκριεζμάν ο Μουρίνιο!

Τι το φανταστικό έχει καταφέρει  ο Αντουάν Γκριεζμάν, ξέρει κανείς άραγε; Μάλλον σύσσωμη η ποδοσφαιρική πιάτσα, διότι αυτά δεν κρύβονται. Ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ηλικία 26 ετών πρέπει να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο που βάζει κάθε χρόνο περισσότερα γκολ.

Σε ηλικία 18 χρονών στη Σοσιεδάδ, παιδάκι ακόμη στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας σημείωσε 6 γκολ σε 40 ματς. Στη συνέχεια κατάφερε τα εξής: 7 γκολ σε 39 ματς την επόμενη χρονιά. Έφτασε τα 8 σε 38 παιχνίδια, μετά τα 11 σε 35, την επόμενη χρονιά 20 γκολ σε 50 ματς, πρόπερσι σημείωσε 25 σε 534 και πέρσι 32 σε 54. Αν είναι δυνατόν!

Ο Γάλλος στράικερ φέτος έχει 12 γκολ σε 25 παιχνίδια και ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε: «Νυσάφι πια, τον θέλω!». Έτσι, λοιπόν, μετά τον Κώστα Μανωλά για τον οποίο επιμένει ότι είναι απαραίτητος στην άμυνα της Γιουνάιτεντ, εξήγησε στη διοίκηση πως πάση θυσία χρειάζεται τον Αντουάν Γκριεζμάν! Συγγνώμη, αλλά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή θα τον ήθελε ο οποιοσδήποτε.

Τα δημοσιεύματα μιλούν για προσφορά της Γιουνάιτεντ που θα ξεπεράσει τα 100.000.000 ευρώ. Τα έχουν αυτά τα λεφτά οι Βρετανοί και μπορούν να τα δώσουν. Δύσκολα θα πει όχι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα