Τα υβριστικά σχόλια και τα λόγια που αντάλλαξαν Μίνα Αρναούτη και Αγγελική Ηλιάδη (εικόνες)

Aπό τη Μυτιλήνη που αναρρώνει εδώ και λίγες μέρες η Μίνα Αρναούτη, έχει αρχίσει δειλά δειλά να ενημερώνει το Instagram της. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει όμως και μέχρι στιγμής δείχνει το πρόσωπό της, προκαλούν  θύελλα αντιδράσεων, ενώ δέχεται πολύ σκληρά και υβριστικά σχόλια από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη που τις επιρρίπτουν ευθύνες για τον θάνατό της. Το βράδυ της Πέμπτης, η Αγγελική Ηλιάδη διαβάζοντας τα όσα άσχημα λέγανε στη Μίνα Αρναούτη, πήρε θέση δημόσια.
«Όλοι εσείς που σχολιάζετε είστε σίγουρα αγγελάκια!!! λίγος σεβασμός και αυτοκριτική δεν βλάπτει…ξεχνάτε οτι ο Θεος ήταν δίπλα στη Μίνα και πάντα θα είναι! Κοίταξτε εσείς να είστε καλοί άνθρωποι και μην ασχολείστε με τους άλλους και τη ζωή τους», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια με την 31χρονη να της απαντάει: «Τοξικοί άνθρωποι».

Η Αγγελική Ηλιάδη στη συνέχεια δεν έκρυψε την οργή της.

«Είναι πολύ διαφορετικό το να έχεις άποψη απ το να βρίζεις χυδαία φίλε μου!σκέψου το…εγώ απλά θυμάμαι τα λόγια Του…ο αναμάρτητος ας ρίξει τον πρώτο λίθο…και κάτι από μένα…άποψη για έναν άνθρωπο οχι δεν μπορείς να έχεις αν δεν τον γνωρίζεις και ξέρεις προσωπικά! Οι κακίες δεν χρειάζονται στη ζωή μας…μας δηλητηριάζουν ακόμα περισσότερο. Δεν κοστίζει τίποτα να είμαστε καλόκαρδοι άνθρωποι. Αυτά είχα να σου πω και πραγματικά εύχομαι να τα σκεφτείς».

Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε αν αφήσει ανυπεράσπιστη τη Μίνα Αρναούτη, αφού αυτό που δεν γνωρίζεται πολλοί είναι ότι είναι φίλες κολλητές.

εεεεεεεε

ρρρρ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα