Τα 30 κλείνει σήμερα η Rihanna

Το είδωλο της R&B μουσικής, Ριάνα γίνεται σήμερα 30 ετών και οι θαυμαστές της δεν έχουν σταματήσει από το πρωί να ποστάρουν στα social media τις ευχές τους ενώ η ίδια «αυτοτρολάρεται» καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο με την λεζάντα «ακόμα 20άρα». Παρ’ όλα αυτά, ο δρόμος της σέξι τραγουδίστριας δεν ήταν καθόλου εύκολος.

«Ένα απλό κορίτσι από τα Μπαρμπέιντος»

Η Ριάνα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μπαρμπέιντος. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και οι γονείς της χώρισαν όταν η ίδια ήταν μόλις 14 ετών, λόγω αυτή της κατάστασης δεν υπήρχαν αρκετά έσοδα στο σπίτι, με αποτέλεσμα η Ριάνα να πουλάει ρούχα σε ένα πάγκο στον δρόμο μαζί με τον πατέρα της.

Η καταξίωση όμως δεν άργησε να έρθει καθώς, όταν ο Αμερικανός παραγωγός Έβαν Ρότζερς, είχε πάει διακοπές με την σύζυγο του στα Μπαρμπέιντος άκουσε την 15χρονη τότε Ριάνα να τραγουδάει και της πρότεινε να υπογράψει συμβόλαιο. Η ζωή της άλλαξε από την μία στιγμή στην άλλη, όταν ο σύντροφος της Beyonce, Jay Z, έγραψε για την ίδια ένα από τα πρώτα άλμπουμ της και ερμήνευσε μαζί της το κομμάτι «Umbrella», το οποίο την έκανε διεθνώς γνωστή.

Η 30χρονη πλέον, Ριάνα έχει δηλώσει ότι έχει επιρροές από την Μαράια Κάρεϊ, την Γουίτνεϊ Χιούστον, αλλά και από την Μαντόνα. Μάλιστα, έχει πει ότι θέλει να γίνει η «μαύρη Μαντόνα».

Η κακοποίηση από τον Κρις Μπράουν

Το 2009 η σχέση της Ριάνα, με τον Κρις Μπράουν, ήρθε στην επικαιρότητα αλλά όχι για καλό καθώς ο τότε σύντροφος της, την κακοποιούσε συστηματικά ενώ η κορύφωση ήρθε όταν την «έστειλε» στο νοσοκομείο με μώλωπες. Ο τραγουδιστής Κρις Μπράουν, κρίθηκε ένοχος για επίθεση κακουργήματος και έλαβε ποινή 5 χρόνια δοκιμασίας .

Η 30χρονη ποπ σταρ, είναι πλέον η πιο λαμπερή και σέξι 30άρα και έχει αφήσει πίσω της δύσκολες καταστάσεις καθώς όπως είχε πει η ίδια «κάποιες φορές σου παίρνει πολλές προσπάθειες μέχρι να νικήσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα