Τα 50 άτομα, επώνυμα και μη, που ακολουθεί στο Instagram η Μενεγάκη

 

Λάτρης των social media, και έχοντας επαναλειτουργήσει εδώ και μερικούς μήνες τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη, περνάει πολλές ώρες μέσα σε αυτόν. Είτε ανεβάζοντας φωτογραφίες της είτε μαθαίνοντας τα νέα των φίλων της, η παρουσιάστρια έχει μία διαδικτυακή λίστα με 50 ανθρώπους που την απασχολούν.

 

Από τις πρώτες σελίδες που ακολούθησε είναι αυτή του Όναρ, της ξενοδοχειακής μονάδας του Μάκη Παντζόπουλου. Η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με τη Freddo, ακολουθεί την κουμπάρα της Τζένη Μπαλατσινού, τον γιο της Άγγελο και τον αδελφό της Θοδωρή, ενώ από τη εκπομπή της,  ακολουθεί μόνο την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Άση Μπήλιου.

Από καλλιτέχνες, η Ελένη ακολουθεί μεταξύ άλλων την Αγγελική Ηλιάδη, την Αθηνά Οικονομάκου και την Ζέτα Δούκα. Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην ίδια λίστα. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ακολουθεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και τον Άρη Καβατζίκη -η Ελένη είχε στείλει εξώδικο στο περιοδικό όπου είναι διευθυντής ο Άρης. Follow έχει πατήσει η παρουσιάστρια και στα προφίλ του Βασίλη Μπουλούμπαση και του Νίκου Αλιάγα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα