Τελειώνει του Μαυρία, προχωρά για στόπερ

Μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασίσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού αν θα κινηθεί για την αγορά του Χάρη Μαυρία από τη Σάντερλαντ, ή για την ανανέωση της δανειακής σύμβασης που έχει για τον διεθνή παίκτη.

Ο Γιάννης Αναστασίου πιέζει τη διοίκηση να επισπεύσει τις διαδικασίες, προκειμένου να έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον τους παίκτες που υπολογίζει για βασικούς. Ο Μαυρίας προορίζεται για το αρχικό σχήμα, όπως και ο στόπερ, ο οποίος ακολουθεί στον προγραμματισμό.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει δώσει τις γενικές κατευθύνσεις στο μεταγραφικό επιτελείο και έχει εκφράσει την αγωνία του για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού. Τα ονόματα που εξετάζονται είναι πολλά, ωστόσο δείχνουν να ξεχωρίζουν εκείνα των Μεξές και Σιανί.

Σκοπός είναι να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον το 80% των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθώς ο Αναστασίου θέλει να δουλέψει εντατικά σε θέματα τακτικής και θα πρέπει να έχει το σύνολο των παικτών στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα