Τελειώνει του Ρεμί Γκαρντ

Ο Ρεμί Γκαρντ πολιορκήθηκε πριν από μερικές μέρες από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, αλλά δεν επήλθε συμφωνία, καθώς ο Γάλλος προπονητής δεν ήθελε να αναλάβει λίγες εβδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Φαίνεται, όμως, πως οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία σχετικά με τη νέα σεζόν και πως αυτή θα ανακοινωθεί και θα ενεργοποιηθεί πολύ σύντομα, ανάλογα με την εξέλιξη της ρεβάνς με την ΑΕΚ. Αν ο Ολυμπιακός προκριθεί, τότε για λόγους τακτ δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις, προκειμένου να κλειστεί η «ερυθρόλευκη» κοινωνία στα «καβούκι» της με τον Τάκη Λεμονή να είναι ο μοναδικός ηγέτης μέχρι τον τελικό. Αν επέλθει αποκλεισμός, τότε πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Σαν προπονητής, παρουσίασε μία καλή Λιόν για μία σεζόν, αλλά κατά τα άλλα δεν εντυπωσίασαν οι ομάδες του, ενώ με την Άστον Βίλα η χρονιά ήταν πραγματικά απογοητευτική. Ωστόσο, έτσι όπως είναι σχηματισμένος ο Ολυμπιακός με τα πολλά νεαρά παιδιά  και τους Μοντεστό, Καρεμπέ σε καίριες διοικητικές θέσεις, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή μοντέλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα