«Τελειώνει» 4 ο Λεμονής

Το ότι ο Εμανουέλ Εμενίκε για μία ακόμη φορά υποστηρίζει ότι πονάει και δεν μπορεί να παίξει δεν είναι είδηση. Είδηση όμως είναι ότι ο Τάκης Λεμονής δεν εμπιστεύεται ούτε για τη διαδικαστικού αναμέτρηση χαρακτήρα αναμέτρηση με τον Κισσαμικό για το κύπελλο Ελλάδος άλλους τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν ήδη τρόπο για να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Εμάνουελ Εμενίκε, που περισσότερο είναι τραυματίας παρά παίζει μπάλα

Ο λόγος για τους Μίλιτς, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ, με τους τρεις «πλάβι» να ετοιμάζονται να… κουνήσουν μαντήλι από τον Πειραιά τον Ιανουάριο. Ειδικά ο Κροάτης αριστερός μπακ, με πέρασμα από τη Φιορεντίνα, ήρθε και δεν… ακούμπησε. Εάν είναι τόσο κακός παίκτης δεν το γνωρίζουμε, το σίγουρο είναι πως ούτε τον Μπέσνικ Χάσι έπεισε, ούτε τον Τάκη Λεμονή.

Την ίδια ώρα, ο Σέρβος στόπερ, παρότι βασικός και αναντικατάστατος στην εθνική ομάδα της χώρας του, έχει παίξει μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λάρισα. Αν εξαιρέσει κανείς το «φαινόμενο» Σισέ –που μάλλον θα είναι επόμενη καλοπληρωμένη πώληση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ- παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι κρίνεται λίγο επαρκής από τον Μποτία, τον Ενγκελς ή τον 19χρονο Νικολάου. Μάλιστα, από την ημέρα που έγινε η αλλαγή στον πάγκο, έχει πάρει χρόνο μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αχαρναϊκό.

Όσον αφορά τον Ζντίελαρ, παρότι έπαιξε βασικός στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα στο Champions League στη συνέχεια σαν να… εξαφανίστηκε. Αμυντικά είναι κάτι περισσότερο από συνεπής, επιθετικά όμως υστερεί πολύ ο Σέρβος χαφ. Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν λήγει και το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα