Τελεσίγραφο Παναθηναϊκού στον Σίλντενφελντ!

Την απάντηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα, περιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στον Κροάτη για τις συνεχείς αναβολές που έχει ζητήσει.

Οι «πράσινοι» αξίωσαν από τον διεθνή αμυντικό να δώσει την απάντησή του μέσα στα επόμενα 24ωρα, περιμένοντας και την επαφή που θα έχει την Κυριακή (29/3) με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό και να προχωρήσουν τον προγραμματισμό τους ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «τριφύλλι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν άλλο την απόφαση του Κροάτη, καθώς θεωρούν πως με την τελευταία τους προσφορά έχουν υπερκαλύψει όλες τις απαιτήσεις του. Εφόσον ο Σίλντενφελντ καθυστερήσει κι άλλο την απάντησή του, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αποσύρει την πρότασή του και να κινηθεί για την απόκτηση στόπερ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Χάρη Μαυρία, είναι δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού να ανακτήσει τα δικαιώματα του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ή να επεκτείνει τον δανεισμό του για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη, ωστόσο το θέμα εξαρτάται από τη Σάντερλαντ, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Πρόσφατα οι «μαύρες γάτες» άλλαξαν τεχνική ηγεσία, γεγονός που σημαίνει ότι θα αξιολογηθεί εκ νέου το έμψυχο δυναμικό και οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα