ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: “Σκιά η μείωση του επιδόματος θέρμανσης”

Το αφήγημα περί κοινωνικού προϋπολογισμού που τηρεί με αυστηρή πειθαρχία το σύνολο σχεδόν των βουλευτών της πλειοψηφίας «τσαλάκωσε» η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν «σκιές» που στέλνουν λάθος μήνυμα τους πολίτες.
Η κ. Τελιγιορίδου που εκλέγεται στο νομό Καστοριάς αναφέρθηκε στην μείωση του επιδόματος θέρμανσης που προβλέπει ο προϋπολογισμός για το 2018 και ζήτησε από την κυβέρνηση την αναθεώρηση της «άδικης απόφασης έως το τέλος της συζήτησης του προϋπολογισμού» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι θα ψηφίσει η ίδια σε περίπτωση που η περικοπή παραμείνει.
«Αποτελεί σκιά η μείωση του επιδόματος θέρμανσης για ορεινές περιοχές. Δεν είναι μόνο πρακτικό το πρόβλημα γιατί έχουν δύσκολο χειμώνα. Είναι και βαθιά πολιτικό γιατί στέλνει λάθος μήνυμα στους πολίτες που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους» είπε αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει «Ζητώ από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την άδικη απόφαση και να αυξήσει το επίδομα για την πρώτη ζώνη που αντιμετωπίζει τις δύσκολες συνθήκες. Πιστεύω ότι θα εισακουστεί η πρόταση μου έως το τέλος της συζήτησης. Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα