Τελικά είναι τόσο καλός;

Γιατί καθυστερεί η μετεγγραφή του Ανσαριφάρντ σε κάποια μεγάλη ελληνική ομάδα; Τι είναι αυτό που κρατά τους τέσσερις προέδρους και κανένας ακόμη δεν έχει δώσει εντολή για ολοκλήρωση του ντιλ, παρά το ότι Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης, άπαντες έχουν ενημερωθεί από τους υπεύθυνους προπονητών των συλλόγων τους πως είναι ο καλύτερος επιθετικός που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

Η απάντηση είναι απλή! Τα χρήματα που ζητά ο ατζέντης του Ιρανού ποδοσφαιριστή, Ρέτζα Φεϊζέλι (και οι εγγυήσεις για πολλές συμμετοχές) είναι υπερβολικά και συνήθως ένας παίκτης από τον Πανιώνιο δεν καταλήγει με 800 και βάλε χιλιάρικα σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, όμως, δεν αστειεύεται και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ζητήσει ένα εκατομμύριο το χρόνο από τον Ολυμπιακό και 800 χιλιάρικα από τους άλλους, γνωρίζοντας ότι οι Πειραιώτες ξοδεύουν λίγα παραπάνω.

Τα ποσά αυτά, όμως, ταιριάζουν σε φτασμένους ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό και δεν δίνονται σε εγχώριες μετεγγραφές τέτοιου τύπου. Προφανώς ο Φεϊζέλι θεωρεί σούπερ επιθετικό τον ποδοσφαιριστή του, παίκτη κλάσης που αν στον Πανιώνιο βάζει δέκα γκολ, σε μία μεγάλη ομάδα με περισσότερες ευκαιρίες θα βάζει 25, σηκώνοντας άνετα το βάρος της φανέλας.

Η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από το Ιράν, δύσκολα μία ελληνική ομάδα θα επενδύσει πάνω του τόσα χρήματα και πραγματικά πρέπει κάποιος να αναρωτηθεί. «Βρε μπας και είναι τόσο καλός και τα αξίζει;». Αν τελικά καταλήξει σε κάποιον μεγάλο θα το δούμε. Αν πάλι φύγει στο εξωτερικό – μιας και ο μάνατζέρ του το πιστεύει – πάλι θα τον δούμε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα