Τελικά ποιος είναι του Ολυμπιακού;

Ακούγεται πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια ότι ο Ολυμπιακός έχει στην επιρροή του κάποιες ομάδες μεταξύ των οποίων και τον ΟΦΗ, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια οι Κρητικοί δεν έχουν πάρει… μισό δανεικό παίκτη. Ο μοναδικός που πήγε στους Κρητικούς είναι ο Σουμπίνιο το 2011, που τον πήρε πίσω στη μέση της χρονιάς ο Ολυμπιακός για να τον δώσει στον Λεβαδειακό(!), αλλά και ο Κάταϊ που τελικά αγωνίστηκε μόνο δύο φορές και οι Ηρακλειώτες τον έδωσαν πίσω πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία του δανεισμού.

Από την άλλη μεριά, αν ο ΟΦΗ κατηγορείται για κάποια ευνοϊκή μεταχείριση από τα κέντρα εξουσίας λόγω Ολυμπιακού, γιατί ενώ έχει ασφαλιστικά μέτρα από το άρθρο 99, ΕΠΟ και Super League θέλουν να τον στείλουν στη Γ’ εθνική; Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει τον τελευταίο καιρό κι αν υπάρχει κι άλλου είδους διοικητική σχέση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Προφανώς, έχει άγνοια για τις ψηφοφορίες στη Super League όπου σχεδόν όλοι θέλουν την ομάδα του Ηρακλείου στη Γ’ εθνική. Αντίθετα, μόνο γέλια προκαλεί η πρόσφατη ιστορία με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο που ο Γιάννης Κομπότης τον… πήρε μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού και συμφώνησε με τον Μεξικανό για… 1,5 χρόνο. Βέβαια, γιατί ο «ΓΑΥΡΟΣ» είχε πρωτοσέλιδο τη μεταγραφή των Βοιωτών είναι μια άλλου είδους συζήτηση, που όμως δεν σηκώνει και πολλές παρεξηγήσεις, αφού το γράφει ξεκάθαρα ότι «το καλοκαίρι θα πάει εκεί που ονειρεύεται».

Την ίδια ώρα άλλες ομάδες όπως ο Εργοτέλης διαθέτει αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του 4 δανεικούς από τους «ερυθρόλευκους» (Λυκογιάννης, Μπρούνο, Τζανακάκης, Ολαϊτάν), συνεχίζοντας να είναι πρωταθλητής των μεταγραφών από πέρυσι τον Ιανουάριο. Επιπλέον, πέρυσι κάποια στιγμή είχε φτάσει στους 5-6 δανεικούς από την ομάδα του Πειραιά… Κατά τ’ άλλα ο ΟΦΗ είναι της επιρροής Ολυμπιακού. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα