Τεράστια γκέλα η Αργεντινή και τώρα τρέχει! (vid)

ΜΟΝΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΟΥ, 0-0

Κίνδυνος να διεξαχθεί το Μουντιάλ χωρίς την Αργεντινή. Το 0-0 με το Περού στην προτελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης της Λατινικής Αμερικής υποχρεώνει την παρέα του Μέσι να νικήσει το Εκουαδόρ, αν θέλει να πάει στα μπαράζ και να διεκδικήσει την πρόκριση με την Νέα Ζηλανδία!

Δεν αρκούν ένδεκα παικταράδες για να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο. Αν δεν υπάρχουν συνεργασίες και αυτοματισμοί δεν γίνεται δουλειά. Η Αργεντινή πέραν του Μέσι διαθέτει παίκτες όπως ο Ντι Μαρία, ο Μασεράνο,ο Οταμέντι,ο Ικάρντι, ο Ντιμπάλα,o Μπανέγα. Κι όμως, μηδέν εις το πηλίκο. Σε 17 αγώνες έχει 16 γκολ, ούτε ένα κατά μέσο όρο.

Και τώρα τι γίνεται; Αυτή είναι η βαθμολογία μετά από 17 αγωνιστικές. Περνάνε στο Μουντιάλ απ’ ευθείας οι τέσσερις πρώτες. Η Αργεντινή είναι αυτή  τη στιγμή εκτός, αλλά παίζει τελευταία αγωνιστική με το αδιάφορο(;) Εκουαδόρ και με νίκη φτάνει στους 28. Επειδή την ίδια ώρα παίζουν Περού – Κολομβία και μία από τις δύο ομάδες θα χάσει σίγουρα βαθμούς, η Αργεντινή αν νικήσει θα τερματίσει τουλάχιστον πέμπτη, μπορεί και τέταρτη και να περάσει απ΄ευθείας.

 

Επόμενη αγωνιστική (11/10)

Βραζιλία – Χιλή (οι φιλοξενούμενοι με ισοπαλία προκρίνονται σίγουρα,με ήττα κινδυνεύουν ακόμη και με αποκλεισμό)

Ουρουγουάη – Βολιβία (η Ουρουγουάη έχει προκριθεί)

Περού – Κολομβία (ματς “θανάτου” και για τις δύο ομάδες)

Εκουαδόρ – Αργεντινή (θέλει μόνο νίκη η Αργεντινή, με ισοπαλία θα εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα)

Παραγουάη – Βενεζουέλα (μετά το τρομερό “διπλό” στην Κολομβία, η Παραγουάη με νίκη ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα