Τεράστια γκέλα ο ΠΑΟ, 1-1 στη Βέροια

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League ισόβαθμος με την ΑΕΚ και με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έμεινε ο Παναθηναϊκός, μετά από ισόπαλο 1-1 με τη Βέροια στην Ημαθία το βράδυ της Δευτέρας. Το τελικό σκορ με αντίπαλο τη “Βασίλισσα του βορρά” δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο ΠΑΟ έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και στο τέλος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του με την ισοφάριση.

Χάρη σε μία πολύ ωραία επιθετική συνεργασία οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Μπεργκ. Ο Βιγιαφάνιες, ο Λουντ και ο Ιμπάρμπο συνεργάστηκαν άψογα μέχρι να φτάσει η μπάλα στον Σουηδό για να σκοράρει. Το γρήγορο τέρμα ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού, και το 4-4-2 με τους Μπεργκ και Ιμπάρμπο μπροστά ήταν πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμο από τους γηπεδούχους. Aπό τύχη δεν δέχθηκαν άλλα τρία-τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος, διάστημα κατά το οποίο ο ΠΑΟ ήταν εξαιρετικός.

Στην επανάληψη και όσο περνούσε η ώρα και το αποτέλεσμα έμενε στο 1-0, εντελώς φυσιολογικά η Βέροια άρχισε να πιστεύει στην ισοφάριση και οι πράσινοι το πλήρωσαν ακριβά στο 88′ όταν ο Μπαλάφας βρήκε δίχτυα, ενώ νωρίτερα είχε κάνει δύο καλές φάσεις.

Ο διαιτητής Βάτσιος ελέγχεται για δύο πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (48’ Σισοκό), Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69’ Σισίνιο), Βίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος

ΠΑΟ: Στιλ, Κουτρουμπής (80’ Ρέις), Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Μέστο, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Ιμπάρμπο (71’ Εμποκού), Μπεργκ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα