Τετράστερος ο Αστέρας κόντρα στον Παναιτωλικό!

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, καθώς μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ νίκησε 4-1 τον Παναιτωλικό και κάπως απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κοιτάζοντας πια λίγο πιο ψηλά.

Ο Παναιτωλικός αιφνιδίασε στο 9’ με τον Μουνιός και στην υπόλοιπη μισή ώρα παιχνιδιού δεν άφησε τον Αστέρα να απειλήσει, αλλά όχι μόνο δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο μέρος, βρέθηκε κιόλας πίσω στο σκορ μέσα σε ένα τετράλεπτο. Στο 38’ ο Στανισάβλιεβιτς ισοφάρισε και στο 42’ ο Μάσα με αμφισβητούμενο πέναλτι έκανε το 2-1.

Ο εξαιρετικός Στανισάβλιεβιτς έκανε το 3-1 γρήγορα στην επανάληψη, στο 49’, και κάπου εκεί φάνηκε πως ο Παναιτωλικός δεν έχει μεγάλη τύχη στο παιχνίδι. Στο 58’ ο Τσουκαλάς με ωραίο σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναιτωλικού και το 4-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Δημούτσος (59’ Ιγκλέσιας), Τσουκαλάς, Μάσα, Στανισάβλιεβιτς, Τσιλιανίδης (46’ Φαρίνια), Μανιάς (68’ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο (73’ Βασιλειάδης), Μάκος, Κλέσιο, Ρόσα (66’ Ρότσα), Φαμπιάν Μουνιός, Μαρκόβσκι (61’ Κουτρομάνος).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα