Τζένιφερ Λόπεζ: Δείχνει τα οπίσθιά της και ποζάρει με τον σύντροφό της (εικόνες)

Μια λαμπερή και σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό Vanity Fair έκαναν η Τζένιφερ Λόπεζ με τον αγαπημένο της Άλεξ Ροντρίγκεζ, όπου και μίλησαν πρώτη φορά ανοιχτά για τον έρωτα τους αλλά και για τη γνωριμία τους.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πρώτο ραντεβού τους πέρυσι τον χειμώνα. «Έτρωγα στο Μπέβερλι Χιλς όταν τον είδα να περνά έξω από το εστιατόριο. Σχεδόν ούρλιαξα το όνομά του για να με ακούσει, αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλή σε κάτι τέτοια. Βγήκα έξω, πήγα κοντά του και τον σκούντηξα στην πλάτη. Θυμάμαι να γυρίζει και να με κοιτάζει με απορία, επειδή τότε έκανα ένα promo για το σόου μου “Shades of Blue”, οπότε φορούσα ακόμη το κοστούμι του ρόλου- μποτάκια, τζιν παντελόνι και περούκα με κοντά μαλλιά. Του λέω, “Η Jennifer είμαι”. Και εκείνος μου απάντησε, “Δείχνεις πολύ όμορφη”», αφηγείται η τραγουδίστρια.

Λίγες ημέρες αργότερα εκείνος της τηλεφώνησε για να βγουν για φαγητό. Η Λόπεζ τότε του εκμυστηρεύτηκε πως είχαν γνωριστεί ξανά πριν 12 χρόνια, στη διάρκεια ενός αγώνα κι όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Μάρκ Άντονυ. «Του λέω, “εντάξει δεν πειράζει αν δεν το θυμάσαι”, κι αυτός μου απάντησε, “Στάδιο Shea, στη διάρκεια του αγώνα με τους New York Mets”», λέει η ίδια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα