Τζημόπουλος: Κλήθηκε στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας!

Κλήση από την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θέμης Τζημόπουλος.

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να παίξει στο ματς με τη Νότια Κορέα που θα γίνει την 1η Απριλίου, στο Στάδιο της Σεούλ. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα nzfootball.co.nz αναφέρθηκε στο ιστορικό της προσέλευσής του από το μεγάλο νησί της Ωκεανίας:

«Κάθε επαγγελματίας παίκτης ονειρεύεται να παίξει σε διεθνή παιχνίδια, έτσι και για ‘μενα είναι τιμή να παίξω για τη Νέα Ζηλανδία. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας.

Οι παππούδες μου ήρθαν στη Νέα Ζηλανδία το 1963 και η μητέρα μου γεννήθηκε στο Ουέλινγκτον το 1964 και έφυγε για την Ελλάδα το 1981. Η γιαγιά μου ζει στο Στράτμορ και ο θείος μου και η οικογένειά του ζουν στο Σιτούν και έχω πολλούς συγγενείς και φίλους στο Ουέλινγκτον. Ο θείος μου και τα ανίψια μου είναι επίσης ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και όλοι αγαπάμε αυτό το παιχνίδι.

Θα έχω μία εβδομάδα να γνωρίσω τον Άντονι Χάντσον και την ομάδα και θα δουλέψω σκληρά για να μάθω για τη νέα τακτική μας και να βοηθήσω να αυξηθεί το πνεύμα νικητή μέσα στην ομάδα, ώστε να μπορούμε να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα