Τζιμ Κάρεϊ: Παραπέμπεται σε δίκη με κατηγορίες φόνου εξ’αμελείας της συντρόφου του

Για τις 26 Απριλίου ορίστηκε η δίκη όπου ο Τζιμ Κάρεϊ θα έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και τους συγγενείς της συντρόφου του που αυτοκτόνησε πριν από δύο χρόνια. Η Κατριόνα Γουάιτ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2015, που σύμφωνα με τη νεκροψία, η 30χρονη Ιρλανδέζα μακιγιέρ, αυτοκτόνησε κάνοντας χρήση ενός κοκτέιλ χαπιών.

Τα χάπια που βρήκε η αστυνομία, ήταν υπνωτικά, αναλγητικά και χάπια ρύθμισης της πίεσης του αίματος και ήταν όλα γραμμένα στο όνομα-ψευδώνυμο του διάσημου ηθοποιού, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειάς της, κατηγορώντας τον ότι εκείνος την τροφοδοτούσε με τα χάπια. Η μητέρα της και ο πρώην σύζυγός της αδικοχαμένης κοπέλας, κατέθεσαν δύο μηνύσεις εναντίον του διάσημου ηθοποιού, ισχυριζόμενοι ότι αυτός της έδωσε τα φάρμακα 3 μέρες πριν πεθάνει, τι και αν γνώριζε ότι είχε καταθλιπτικές τάσεις και είχε αποπειραθεί ξανά να αυτοκτονήσει στο παρελθόν.

Αν και ο δικηγόρος του Τζιμ Κάρεϊ ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να βάλει την υπόθεση στο αρχείο, χαρακτηρίζοντας τις αγωγές ως κακόβουλες και επιθετικές, εισέπραξε ένα περίτρανο «όχι». Έτσι ο ηθοποιός θα βρεθεί στο εδώλιο για να απολογηθεί για τον φόνο εξ’αμελείας της συντρόφου του.

Μιλώντας μετά την ακροαματική διαδικασία, ο δικηγόρος του ηθοποιού είπε: «Ο Τζιμ Κάρεϊ αγαπούσε την Cathriona White βαθιά και προφανώς θα είναι μια ιδιαιτέρως οδυνηρή διαδικασία για τον ίδιο».

Από την πρώτη στιγμή, ο Τζιμ Κάρεϊ έχει απορρίψει ως «ψευδείς» τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τις οποίες ο δικηγόρος του χαρακτηρίζει ως «εξαιρετικά αόριστες».

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, σύμφωνα με το Press Association,  ο γνωστός ηθοποιός είχε εκδώσει και σχετική ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Πόσο μεγάλο κρίμα. Θα ήταν εύκολο για μένα να μπω σε ένα δωμάτιο με τον δικηγόρο αυτού του ανθρώπου [σ.σ. του Mike Burton] και να το λύσουμε, αλλά υπάρχουν μερικές στιγμές στη ζωή που χρειάζεται να ορθώσεις το ανάστημά σου και να υπερασπιστείς την τιμή σου απέναντι στην κακία του κόσμου. Δεν θα ανεχθώ αυτήν την άσπλαχνη απόπειρα να εκμεταλλευτούν εμένα ή την γυναίκα που αγαπούσα. Τα προβλήματά της ξεκίνησαν πολύ πριν γνωριστούμε και δυστυχώς το τραγικό τέλος της δεν θα μπορούσε κανείς το ελέγξει. Ελπίζω πραγματικά πολύ σύντομα ο κόσμος να σταματήσει να βγάζει κέρδος από όλο αυτό και να την αφήσει να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα