Τζιόλης και Βέλλιος συμφωνούν: «Θα πάμε στα μπαράζ!»

Σε εκδήλωση χορηγών της Εθνικής μας ομάδας βρέθηκαν δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Απόστολος Βέλλιος. Αμφότεροι συμφώνησαν πως τα παιχνίδια της Ελλάδας με την Κύπρο και το Γιβραλτάρ είναι δύσκολα κι αν η Εθνική δεν τα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Επίσης, πιστεύουν πως και η Βοσνία θα χάσει βαθμούς κόντρα στο Βέλγιο και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων θα ευνοήσουν την Εθνική.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης τόνισε:

«Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια αυτά που έχουμε μπροστά μας. Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα ματς, αλλά αν εμείς είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, τότε και στην Κύπρο θα κερδίσουμε και κατόπιν με το Γιβραλτάρ θα πάρουμε ακόμα τρεις βαθμούς. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από εμάς. Συμβαίνει το παιχνίδι των αντιπάλων μας να διεξάγεται νωρίτερα από το δικό μας, οπότε θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει, όμως, εμείς πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε ότι μπορεί η ομάδα μας να τερματίσει δεύτερη, αλλά ο όμιλός μας να μην στείλει τον δεύτερο στο μπαράζ. Εμείς πρέπει να τερματίσουμε δεύτεροι, αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε πολύ καλά, όπως το τελευταίο διάστημα είναι η ομάδα και με θετική σκέψη θα πάμε στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Από τη μεριά του, ο Απόστολος Βέλλιος είπε:  «Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Είμαστε μία οικογένεια με το νέο προπονητή και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Εμείς θα πάμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, περιμένοντας βέβαια και τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά εμείς θα δούμε ξεχωριστά τα δικά μας ματς για να τα κερδίσουμε. Περιμένουμε και ευελπιστούμε ότι η Βοσνία θα χάσει βαθμούς από το Βέλγιο, αλλά πρώτα και κύρια κοιτάμε να κερδίσουμε τους δύο δικούς μας αγώνες. Μετά θα κάνουμε το ταμείο. Τα παιχνίδια με το Βέλγιο και την Εσθονία ήταν μία δύσκολη διαδικασία για μας. Έπρεπε να κερδίσουμε τους Εσθονούς και δεν το κάναμε. Ήμασταν πολύ καλοί με τους Βέλγους, αλλά ηττηθήκαμε, αλλά εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές, που πονάμε αυτή την ομάδα και κοιτάμε την επόμενη ημέρα, που είναι τα δύο επόμενα ματς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα