Ντζούντζακ: «Να παίξουμε με υπομονή, μυαλό και τακτική»

Διπλής σημασίας θα είναι μία ενδεχόμενη νίκη της Ουγγαρίας επί της Ελλάδας, σύμφωνα με τον διεθνή Μαγυάρο ποδοσφαιριστή της Ντιναμό Μόσχας, Μπάλακ Ντζούντζακ.

Ο αντίπαλος της Εθνικής ομάδας χαρακτήρισε πιο ποιοτικό το ρόστερ της Ελλάδας και προέβαλε ως αντιστάθμισμα την έδρα. Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν συγκρίνεις τα δύο ρόστερ, η Ελλάδα δείχνει πιο δυνατή, αλλά εμείς θα έχουμε 20.000 θεατές στο πλευρό μας και η έδρα μπορεί να μειώσει τις διαφορές. Πιστεύω πως οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες μπορεί να πάρει τη νίκη. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, πέρα από το ότι θα πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, θα θέσουμε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρόκρισης έναν δυνατό αντίπαλο.

Ξέρουμε πως οι Έλληνες δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουν φουλ επιθετικά από την αρχή. Θα πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας να παίξουμε με υπομονή, μυαλό και σωστή τακτική, χωρίς να χάνουμε το πάθος μας. Είχα ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά θα είμαι καλά για τον αγώνα και αν με επιλέξει ο προπονητής δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα